Elida mistet motivasjonen på videregående, og avsluttet etter 2 ½ år. Hun valgte å ta noen friår for å finne ut av hva hun ville gjøre videre i livet. Det tok ikke så lang tid før hun innså at mange dører var stengt uten generell studiekompetanse. Det var da hun fikk tips av sin bestemor om at Bjørknes kunne være det rette stedet for henne.

Hun pakket bagen og flyttet til Oslo, fast bestemt på å omsider skaffe seg generell studiekompetanse. Elida fant raskt ut at dette var det beste valget hun hadde tatt på lenge. Skolen tilrettela for hennes behov, og her følte hun seg både sett, hørt og respektert. Dette var en ny erfaring for henne, da hun på videregående hadde opplevelsen av å ikke bli lagt merke til, og at lærerne egentlig ikke brydde seg.

Studiene ved Bjørknes var også krevende. Da Elida fikk en knekk etter et halvt års tid, kom hun ned på kontoret og tok en prat med rektor Stefan. Her fikk hun gode råd og tips om å ikke stresse studiene, og ble betrygget med at dette kom til å gå helt fint. Etter denne pep-talken, gikk veien videre til at Elida avsluttet med gode karakterer fast bestemt på å starte for seg selv.

Drømmen om eget selskap

Hun driver nå selskapet ”Floral Image”, et konsept som leier ut flotte blomsterbuketter til selskaper og hotelldrift. Hun har mange spennende forretningsplaner om videre fremdrift av selskapet, og vi gleder oss til å følge henne fremover!

Videoavspiller
00:00
Cardigan Kaffe HELLEN HELLEN JAY Cardigan CARDIGAN Kaffe JAY CARDIGAN JAY HELLEN Kaffe Cardigan HELLEN Kaffe JAY CARDIGAN CARDIGAN JAY CARDIGAN JAY JAY Kaffe HELLEN HELLEN Kaffe HELLEN Kaffe HELLEN Kaffe Cardigan Cardigan CARDIGAN JAY Cardigan 00:00Somedays PIECE SOAR Badedrakt ONE LOVERS Lovin q7nqZvIrw
00:00