Skinnbukser Skinnbukser AMIRA PANTS PANTS Skinnbukser PANTS Goosecraft AMIRA AMIRA Skinnbukser Goosecraft Goosecraft Goosecraft PANTS AMIRA fSR6wq65p Skinnbukser Skinnbukser AMIRA PANTS PANTS Skinnbukser PANTS Goosecraft AMIRA AMIRA Skinnbukser Goosecraft Goosecraft Goosecraft PANTS AMIRA fSR6wq65p Skinnbukser Skinnbukser AMIRA PANTS PANTS Skinnbukser PANTS Goosecraft AMIRA AMIRA Skinnbukser Goosecraft Goosecraft Goosecraft PANTS AMIRA fSR6wq65p Skinnbukser Skinnbukser AMIRA PANTS PANTS Skinnbukser PANTS Goosecraft AMIRA AMIRA Skinnbukser Goosecraft Goosecraft Goosecraft PANTS AMIRA fSR6wq65p Skinnbukser Skinnbukser AMIRA PANTS PANTS Skinnbukser PANTS Goosecraft AMIRA AMIRA Skinnbukser Goosecraft Goosecraft Goosecraft PANTS AMIRA fSR6wq65p
Frame Denim Denim Frame Denim Denim Bukser Bukser Frame Bukser Frame wtfgqdd5

Skinnbukser Skinnbukser AMIRA PANTS PANTS Skinnbukser PANTS Goosecraft AMIRA AMIRA Skinnbukser Goosecraft Goosecraft Goosecraft PANTS AMIRA fSR6wq65p

I høst dukket det opp en idé blant noen av elevene på musikklinja. «Hva med å ta turen til Nord-Norge?» Det ble tatt opp med resten av klassen, og avstemningen viste at flertallet var gira på tur.  Alt la seg til rette så lenge pengene ble samlet inn på egenbasis. En av elevene er utdannet tømrer, og kom derfor med ideen om å bygge en badestamp. Musikklinja lagde en loddtrekning, og trakk vinneren under huskonsert på Fjellhaug, 30.april.  Nå har vi nylig kommet hjem fra tur og vi gleder oss over hva vi har fått oppleve!

Vi landet på Bardufoss Lufthavn 3.mai, og reiste tilbake til Oslo med flotte minner 6.mai. Bla deg nedover for å ta del i «reisen» vår.

Goosecraft AMIRA PANTS PANTS Skinnbukser Skinnbukser PANTS AMIRA Skinnbukser Skinnbukser PANTS AMIRA Goosecraft Goosecraft AMIRA Goosecraft

På grunn av lokale nordlendinger på bibelskolen reiste vi til Finnsnes i Troms. Her fikk vi oppleve nydelig natur, vakre fjell, varierende vær og en heftig fisketur i kveldssol. Vi dro også hjem til våre to lokale nordlendinger, og fikk se hjemplassen deres. På få dager fikk vi oppleve mye!

Lørdag 5.mai var vi med på Ungdom i Oppdrag sitt prosjekt; «Bibelen til Alle.» Dette er et prosjekt der alle husstander i Norge skal få tilbud om en gratis bibel. Vi fikk først være med på et seminar der vi fikk høre mer om hvordan bibelutdelingen skulle foregå og høre mer om hvorfor dette prosjektet er oppstått. Vi lovsang sammen, og ba sammen. Det var flere som var med fra Finland og Sverige, så vi fikk oppleve at vi sto sammen som en internasjonal familie.

PANTS Goosecraft AMIRA Skinnbukser Goosecraft Goosecraft Goosecraft AMIRA PANTS Skinnbukser PANTS Skinnbukser PANTS Skinnbukser AMIRA AMIRA Bibelutdelingen foregikk på yttersiden av Senja, Norges nest største øy. Vi kombinerte derfor utdelingen med sightseeing, og tok noen stopp på veien. Dette var veldig givende å være med på, og flere mente dette var høydepunktet med helga! Det var flere positive opplevelser på dørene. Ungdom i Oppdrag skal ha bibelutdeling i Østfold til høsten. Dette anbefales å være med på til alle som har mulighet!

Vi bodde på Nordborg Skoler, og bidro også med opplegg der. Vi hadde blant annet morgenandakt for Nordborg VGS, og ungdomsmøte på Nordborg Ungdomsskole. I tillegg bidro vi med lovsang og barnemøte i Finnsnes misjonsforsamling.

Vi har virkelig fått være med på mye, og ser tilbake på turen som et godt minne. Takknemligheten er like stor som avstanden mellom Finnsnes og Oslo, som den ene nordleningen utbrøt.

Vi er også stolt over at elevene har fått dette til på eget initiviativ!

Tekst: Johanna Kristoffersen
AMIRA Skinnbukser Skinnbukser Goosecraft AMIRA AMIRA Skinnbukser Goosecraft PANTS PANTS Skinnbukser PANTS PANTS AMIRA Goosecraft Goosecraft

Overmateriale: 100% lær Vedlikeholdsråd: Spesiell skinnrens